Start Nieuw Kortrijk!

1, 2, 3 … Start

Eindelijk is het zover! Op 15 juni gaan de werken in Nieuw Kortrijk van start. Om deze evolutie te communiceren aan betrokkenen en alle geïnteresseerden, bliezen we leven in deze blog. De omschrijving van het project kunt u steeds nalezen op de homepagina. Wonen Regio Kortrijk werkte de voorbije jaren samen met Abscis Architecten en Silghem & Partners aan een visie op de toekomst van de woonwijk Nieuw Kortrijk. Duurzaamheid en een goed burengevoel zijn de belangrijkste kernbegrippen in dit project. Speelruimte, verblijfsgroen en collectieve tuinen zorgen voor een divers en attractief straatbeeld. Ook in deze wijk stelt Wonen Regio Kortrijk zoals steeds ecologisch verantwoord bouwen voorop.

Vanaf 15 juni zal aannemer Aclagro de sloopwerken aanvatten. Vanaf 1 september vangen de nieuwbouwwerken aan. De aannemers nemen de nodige maatregelen om hinder tot een minimum te beperken. Werfverkeer wordt georganiseerd via de Visserskaai.

Volg de werf

Op deze blog kunt u de vorderingen en werfnieuwtjes volgen. U wenst op de hoogte te blijven? Schrijf u in op onze e-maillijst op de homepagina bij ‘blijf op de hoogte‘. Wanneer er een nieuwe blogpost verschijnt, dan duikt die de volgende nacht op in uw mailbox. Zo hoeft u niets te missen van de evolutie van de wijk.

Vragen?

Contacteer ons via de contactinformatie onderaan deze blog.